Fórum MenuForum NavigationForumMembersActivityForum breadcrumbs - You are here:Fórum de debatesFórum de debates: Pergunte aos Argonautas1xslots descargarPost ReplyPost Reply: 1xslots descargar <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on 26 de August de 2026, 16:03</div>Klikam tu od wiosny, wiec chyba moge cos napisac. Znalazlem to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 3000 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem. Ja osobiscie gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Filtrowanie za to jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio. Sekcja live oparte na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus. Pakiet na start u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja. Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego. Z komorki gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.</blockquote><br> Cancel