Fórum MenuForum NavigationForumMembersActivityForum breadcrumbs - You are here:Fórum de debatesFórum de debates: Pergunte aos Argonautas1xslotsPost ReplyPost Reply: 1xslots <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on 6 de August de 2026, 05:34</div>Gram tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu. Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play'n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, chociaz ostatnio bardziej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam. Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Wyplacam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli. Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.</blockquote><br> Cancel