Fórum MenuForum NavigationForumMembersActivityForum breadcrumbs - You are here:Fórum de debatesFórum de debates: Pergunte aos Argonautas1xslotsPost ReplyPost Reply: 1xslots <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on 2 de September de 2026, 10:25</div>Gram tam od jakichs czterech miesiecy, to chyba mam prawo cos powiedziec. Wszedlem tam z polecenia kolegi, szczerze bez entuzjazmu. Biblioteka gier w 888starz robi wrazenie — mowimy o jakichs 6000 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO i NetEnt. Rzeczy typu Gates of Olympus i Sweet Bonanza stoja na pierwszym ekranie, Book of Dead tez jest dostepny. Nie bede sciemnial, siedze glownie przy stolach live. Stoly sa od Evolution i krupierzy po polsku faktycznie sa, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time potrafi wciagnac na godziny, tyle ze na gorszym polaczeniu potrafi przyciac — to jedna z tych rzeczy co mnie wkurza. Jesli chodzi o powitalny pakiet — startowa oferta na 888starz to 100% depozytu plus jakies 150 free spinow. Obrot to x40, standardowo, czyli nic nadzwyczajnego, ale trzeba to przeczytac, bo limit zakladu przy odgrywaniu istnieje. Widzialem tez niewielki bonus no deposit, tyle ze to sie zmienia. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://metra.org.uk/888starz-kod-promocyjny-2026-pelny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach]888Starz kod promocyjny 2026 – pełny przewodnik po bonusie, rejestracji i wypłatach[/url], zanim zalozysz konto. Kod bonusowy wpisuje sie przy rejestracji, nie pozniej. Sam proces zajela mi ze trzy minuty, prog wejscia to jakies 20-30 zl. Zasilam konto glownie Skrillem, dziala Visa, Mastercard, Neteller, no i Bitcoin. Pieniadze schodza w miare sprawnie — krypto praktycznie od reki, ale przelew na karte potrafi ciagnac sie dwa dni. Papierologia przy pierwszej wyplacie to byla meka, zeszlo z tym caly dzien. Support w 888starz odpisal po polsku i sprawe ogarneli, tylko kolejka byla spora. Licencja Curacao — kazdy sam ocenia czy mu to wystarcza. Na telefonie chodzi bez appki, przez przegladarke, choc menu na telefonie mogliby uproscic.</blockquote><br> Cancel