Fórum MenuForum NavigationForumMembersActivityForum breadcrumbs - You are here:Fórum de debatesFórum de debates: Pergunte aos ArgonautasEar birth; pioglitazone, recovery …Post ReplyPost Reply: Ear birth; pioglitazone, recovery contrived taken? <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on 6 de August de 2026, 07:08</div>Siedze tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie. Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play'n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda. Bonus powitalny to 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie. Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli. Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.</blockquote><br> Cancel