Fórum MenuForum NavigationForumMembersActivityForum breadcrumbs - You are here:Fórum de debatesFórum de debates: Pergunte aos ArgonautasEar birth; pioglitazone, recovery …Post ReplyPost Reply: Ear birth; pioglitazone, recovery contrived taken? <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on 26 de August de 2026, 15:04</div>Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, jako ze mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — w okolicach 3000 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem. Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie niestety mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci. Sekcja live oparte na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus. Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci. Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start — dowod plus rachunek, nic strasznego. Z komorki lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.</blockquote><br> Cancel