Fórum MenuForum NavigationForumMembersActivityForum breadcrumbs - You are here:Fórum de debatesFórum de debates: Pergunte aos ArgonautasEar birth; pioglitazone, recovery …Post ReplyPost Reply: Ear birth; pioglitazone, recovery contrived taken? <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on 1 de September de 2026, 09:49</div>Gram na paru polskich kasynach od dobrych kilku lat i szczerze mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zawitalem z polecenia kolegi z pracy z piec miesiecy temu i zostalem dluzej niz planowalem. Biblioteka gier robi wrazenie — gdzies ze 2500 pozycji, Play'n GO dominuje, Sweet Bonanza rzecz jasna na froncie, ale dokopalem sie do troche starszych NetEntow, a to juz rzadkosc. Pakiet powitalny nie jest rewolucja: do 100% do 2500 zl i do tego 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu x40 — nie jest to gwalt, ale uwazajcie na max bet, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Widzialem tez jakis no deposit na 50 spinow, nie testowalem osobiscie. Regulamin i kody najlepiej sprawdzic bezposrednio na [url=http://dewsworld.com/]https://dewsworld.com[/url] zanim wplacicie, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad. Rejestracja zajela mi moze piec minut, min. depozyt to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Placilem Visa oraz Neteller, obsluguja tez krypto, jesli ktos woli. Cashout przychodzi do e-portfela w kilka godzin, na karte czekalem dwa dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start zajela dzien, ale tak maja wszyscy z licencja. Na zywo spedzam najwiecej czasu — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time wiadomo, choc przy wiekszym obciazeniu wieczorem stream potrafi przyciac. Z komorki dziala przez przegladarke — aplikacji nie znalazlem, co mi troche przeszkadza, ale strona jest lekka. Czego nie lubie, to obsluga — Fiery Play odpowiada po polsku, ale nad ranem zostaje tylko angielski. Kiedys zeszlo mi z 20 minut zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Licencja jest Curacao — nie jest to MGA, za to nigdy mi nic nie zablokowali. Nie twierdze, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Gram sobie wieczorami za drobne i na tym koniec.</blockquote><br> Cancel