Fórum MenuForum NavigationForumMembersActivityForum breadcrumbs - You are here:Fórum de debatesFórum de debates: Pergunte aos ArgonautasEar birth; pioglitazone, recovery …Post ReplyPost Reply: Ear birth; pioglitazone, recovery contrived taken? <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on 1 de September de 2026, 11:44</div>Gram na kilku polskich kasynach od dobrych kilku lat i szczerze mowiac te wszystkie budy jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play zawitalem z polecenia kolegi z pracy z piec miesiecy temu i zostalem dluzej niz planowalem. Biblioteka gier jest spore — w okolicach 2800 slotow, Play'n GO dominuje, Gates of Olympus rzecz jasna na pierwszej stronie, ale sa tez kilka tytulow Betsoft i NetEnt, czego sie nie spodziewalem. Oferta na start jest w miare typowy: 100% do jakichs 2500 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozone w czasie. Wager x30 — do przezycia, ale czytajcie regulamin, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Byl tez drobny bonus bez wplaty na 50 spinow, nie testowalem osobiscie. Regulamin i kody najlepiej sprawdzic bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fiery play pl[/url] przed rejestracja, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad. Sam proces zapisu zeszla moze piec minut, minimalna wplata wynosi 50 zl, wiec bez dramatu. Placilem Mastercardem i przez Skrilla, dostepne jest tez krypto, jesli ktos woli. Wyplata leci na Skrilla w jakies 4-6 godzin, na konto bankowe zeszlo mi dwa dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale Curacao wymusza takie rzeczy. W dziale live siedze najczesciej — Evolution robi tam robote, krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time wiadomo, choc przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Na telefonie strona jest responsywna — dedykowanej apki nie ma, co mi troche przeszkadza, choc mobilna wersja jest ogarnieta. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to obsluga — w Fiery Play odpowiada po polsku, jednak po polnocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem z 20 minut na czlowieka, choc problem ogarneli. Regulacja z Curacao — nie MGA, za to wyplacili mi wszystko co wygralem. Nie twierdze, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Gram sobie weekendami na male stawki i nic wiecej mi nie trzeba.</blockquote><br> Cancel