Fórum MenuForum NavigationForumMembersActivityForum breadcrumbs - You are here:Fórum de debatesFórum de debates: Pergunte aos ArgonautasEar birth; pioglitazone, recovery …Post ReplyPost Reply: Ear birth; pioglitazone, recovery contrived taken? <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on 8 de September de 2026, 11:28</div>Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu. Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze. Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://www.codesaya.com/u/fieryplaydev1c02/]bonus w FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota. Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko. Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.</blockquote><br> Cancel